Gnocchi dyniowe z masłem szałwiowym
Zielona_Skrzynka, dzisiajJeśli znudziły się Wam kopytka to spróbujcie ich włoskiego odpowiednika w wersji dyniowej, która jest słodsza i fenomenalnie łączy się z chrupiącym masłem...
Przeczytaj więcejJeśli znudziły się Wam kopytka to spróbujcie ich włoskiego odpowiednika w wersji dyniowej, która jest słodsza i fenomenalnie łączy się z chrupiącym masłem...
Przeczytaj więcejSą takie dania, które niezależnie od pogody za oknem wprawiają nas w wakacyjny nastrój. Najnowszy przepis od Marysi Przybyszewskiej to chrupiące liście...
Przeczytaj więcejBez porządnego bulionu można sobie w kuchni oczywiście jakoś poradzić. Tylko po co? Szczególnie jeśli możecie skorzystać z tego rewelacyjnego przepisu...
Przeczytaj więcejCzasami jest tak, że robi się zimno, ciemno i w ogóle bez sensu. I to właśnie na taki czas Jagna Niedzielska przygotowała dla nas ten rozgrzewający ciało...
Przeczytaj więcejChyba żadna z bulw nie ma tyle gracji i aromatu co nasz ukochany fenkuł. Nikt też tak dobrze nie radzi sobie z tym warzywem jak Włosi. A kiedy robi się...
Przeczytaj więcejOto przepis, który udowania, że ze składnika tak prozaicznego jak ziemniak, w szczególności słodki, można wyczarować danie na tyle eleganckie, że nie...
Przeczytaj więcejKalafior z bułką tartą to jeden z tych smaków dzieciństwa, które wszyscy pamiętamy. Mało kto jednak odważa się na jedzenie kalafiora na surowo, a to...
Przeczytaj więcejPierwszy przepis Jagny Niedzielskiej, który dla nas przygotowała i nie będziemy Wam ściemniać - od razu zakochaliśmy się w tym prostym daniu.
Przeczytaj więcej